Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anya csak egy van!

2011.06.13

Anya csak egy van!

 

Valamikor a Karácsony előtti utolsó napon a szupermarketbe siettem megvenni a maradék ajándékokat, amiket korábban nem tudtam.

Amikor megláttam a sok embert, panaszkodni kezdtem magamnak: "Egy örökkévalóságig fogok itt rostokolni és még annyi más helyre kell mennem"

"Karácsony kezd egyre idegesítőbbé válni minden egyes évvel. Mennyire szeretnék lefeküdni és átaludni az egészet."

Végül is át tudtam magam fúrni a játékosztályra és el is kezdtem mérgelődni az árakon, azon tűnődve, hogy a gyerekek tényleg játszani is fognak ezekkel a drága játékokkal?

Amíg nézelődtem a játékosztályon, észrevettem egy kisfiút, aki olyan ötévesforma lehetett, egy babát szoratva a mellkasához. Csak a haját simogatta a babának és olyan szomorúan nézett.

Aztán a kisfiú odafordult a mellette álló idős hölgyhöz: "Nagyi, biztos vagy benne, hogy nincs elég pénzem, hogy megvegyem ezt a babát?"

Az idős hölgy ezt felelte:"Tudod te is:nincs elég pénzed, hogy megvedd ezt a babát, kedveském." Aztán megkérte a fiút, hogy várjon még itt öt percet, amíg elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig kezében volt a baba.

Végül elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinek szeretné adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne, hogy a Télapó elhozza neki." Azt válaszoltam, hogy talán télapó tényleg el is viszi neki, de a kisfiú sajnálkozva válaszolt.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.