Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mélyebb ismeretek

2011.07.24

Charles Capps

 

A teremtő ereje veled van!

 

A szavaidban erő van!

A világmindenségben jelenleg a szavak képviselik a legnagyobb erőt. Nem üresek, hanem erőt hordoznak magukban. Sokan azért lesznek vesztesek az életben, mert nem a helyes dolgokban hisznek, és nem a megfelelő szavakat mondják ki. A saját szavaik tartják őket fogságban. Isten az egész világmindenséget a szavaival teremtette meg. Neked is megadta azt a képességet, hogy a szavaid teremtő erőt képviseljenek. Ahhoz, hogy az életben sikeres lehess, a hit szavait kell szólnod. A hitnek minden alapelve, minden szellemi törvény és Isten minden ígérete a te növekedésed szolgálatában áll. Isten az Ő szavait, az Ő Igéjét azért mondta ki, hogy te győztess életet élhess. Tanuld meg, hogyan szabadíthatod fel Isten erejét a szavaid által! A félelem szavai vesztessé, a hit szavai viszont győztessé tesznek!

 

 

Kenneth E. Hagin

 

Hogyan élj Istentől kapott jogaiddal?

Kenneth E. Hagin közel 70 éven át szolgált, miután 17 éves korában Isten csodálatosan meggyógyította szívbetegségéből és egy gyógyíthatatlan vérbetegségből. Az Úr 2003-ban hazaszólította, de a szolgálat, amelyet alapított, továbbra is hatalmas tömegek számára jelent áldást világszerte.

A Kenneth Hagin Ministries rádióadása, a Faith Seminar of the Air, több mint 150 állomáson fogható az Egyesült Államokban, az interneten keresztül pedig szerte a világon. A szolgálat egy ingyenes havi magazint is megjelentet The Word of Faith címmel. Országszerte tartanak összejöveteleket, működtetik a RHEMA levelező bibliaiskolát, a RHEMA bibliaiskolát, valamint a RHEMA bibliaiskolában végzettek egyesületét, a RHEMA szolgálók egyesületét, a RHEMA támogató szolgálatok egyesületét és egy börtönmissziót is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.