Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akció

2011.06.17

Otthagyottak 1.rész-Az elragadtatás után

A film középpontjában egy újságíró Buck Williams valamint egy pilóta Rayford Steele és lánya vannak. Rendesen élik hétköznapjaikat amíg egy nap minden megváltozik. Rayford Steele épp egy new yorki járatot vezet amin Buck is rajta van amikor a gépről emberek tűnnek el. Hatalmas káosz tör ki mert kiderül a jelenség mindenhol szedi az "áldozatait".

 

Otthagyottak 2.rész-A nagy nyomorúság

Egy héttel azután, hogy az emberek milliói tűntek el nyomtalanul, a Föld kétségbeesetten az Egyesült Nemzetek elnökéhez fordul segítségért. Ő Nicolea  Carpathia, akit az emberek csodálnak és bizalmat szavaznak neki. Közben pedig az egész világot saját uralma alá hajtja.

 

Otthagyottak 3.rész-Háború a világban

A karizmatikus világvezetőnek, Nicola Carpathiának (Gordon Currie) sikerült az elképzelhetetlen: véget vetett az idők kezdete óta fenálló vérengzésnek, és békében egyesítette a világot.

 

Max Manus

Max Manus, miután Finnországban harcolt a kommunistákkal, hazatér a nácik által megszállt Norvégiába. Itt részt vesz a németekkel szembeni ellenállássi mozgalomban, és amikor letartóztatnák, Skóciába szökik, ahol egy szabotázsmozgalomhoz csatlakozik. Feladata, hogy visszatérjen Norvégiába, és süllyessze el az Oslóban állomásozó német hajókat, ezért Siegfried Wolfgang Fehmernek, a Gestapo parancsnokának első számú célpontjává válik. Menekülése és akciói közben egyre több barátja és segítője veszti életét, és mikor összeakad Fehmerrel, rájön: mindenki az értelmetlen háború áldozata.

 

Mátrix

Két valóság létezik. Az egyik mindennapi életünk - a másik az, ami mögötte van. Az egyik álom. A másik a mátrix. Neo kétségbeesetten kutatj az igazságot a mátrixról. Erről a titokzatos és ismeretlen valamiről Neo csak mendemondák-ból hallott - de biztos benne, hogy ez az elképzelhetetlen dolog rosszindulatú, és titokban irányítj az életet. Neo úgy véli, Morpheus, ez a legendák övezte férfi, akit a világ legveszélyesebb emberének tartanak, megmutathatja neki az igazságot. Egy éjszaka találkozik Neo egy gyönyörű

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.